Szuppi ifjúsági szálló, erdei iskola és lovasudvar
Elérhetőségeink

szuppi@gmail.com

+36 (30) 335-1007

Galériák
Video

Kényelmes szállás

Szuppi Ifjúsági Szálló, Erdei iskola és Lovasudvar a Hegyhát erdőkkel- mezőkkel körülvett, dimbes-dombos vidékén megbúvó 700 fős nyugodt kis faluban- Egyházaskozáron– található. Az itt élő emberek közvetlensége, vendégszeretete, kedvessége minden hozzánk látogató és nálunk megszálló gyermek és felnőtt számára felüdülés lehet, mai rohanó világunkban.

Szállás akár 140 főre

Az Ifjúsági szálló befogadóképessége akár 140 fő is lehet!

Szálló részünk 72 férőhelyes- (2-3 szobánként közös vizesblokkal),Kisház részünk 30 férőhelyes (szobánként saját vizesblokkal). A padlástéren további 30-40 fő elhelyezésére van lehetőség hozzá tartozó fürdővel.

Hosszútávú terveink között szerepel a szobák berendezésének (ágyak,szekrények) korszerűbbre való cserélése, mind a Kisház, mind a Szálló szobáiban.

Mindig igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az adott csoport létszámához, korához, a nemek arányához, s ehhez mérten igyekszünk megteremteni a lehető legjobb és legkényelmesebb elszállásolást.
A tanároknak a gyermekekhez közel eső külön szoba biztosítja a kényelmes felügyeleti lehetőséget.

Szállónk egész éves nyitvatartással üzemel, szobáink fűthetőek, ágynemű biztosított.

Folyamatos megújulás jellemzi az Ifjúsági szállót és környezetét, mindig valamit korszerűsítünk, felújítunk, hogy ne csak az először idelátogató vendégeinknek, hanem a hozzánk újra és újra visszatérő kedves ismerőseinknek is mindig újdonsággal szolgálhassunk a megszokott vendégszeretet mellett.

Kisház-különálló szoba

Szállás Dél-Dunántúlon

 


Szuppi csapat :) – Nálunk minden SZUPPI, ami véletlenül mégsem az, azt igyekszünk azzá tenni!

2019 Szuppi ifjúsági szálló, erdei iskola, és lovasudvar